Verslag Havenzicht Wdam

Een gezellig weekend Werkendam is achter de rus met een misschien wat kleinere locatie maar kwa gezelligheid lag de lat heel hoog. 

17 koppels op zaterdag en 32 deelnemers op zondag was het voor deze locatie weer een schitterende opkomst. 

Op zaterdag waren het Nigel v Milligen en Davy v Hulst die het werkendamse duo Wim huijzer en Stephan Boterbloem versloegen met 5 - 0 en zo de titel mochten binnen slepen. De verliezers ronde is gewonnen door Kees v Andel en Bart vd Pijl. 

 

Zondag was het met 32 man op 4 borden best te doen. Het niveau lag vrij hoog en dat was in de finale goed te merken. Kristiaan de Boer en Melvin de Fijter hebben in de finale een mooi showtje weggegeven want dit was echt mooi om te zien. Kristiaan was de gelukkige die met 5 - 4 won van Melvin. 

Ronald Balfoort perste er nog een 170 finish uit in de halve finale tegen Kristiaan.

De verliezers ronde was voor Martin Kant die Pascal Boer versloeg met 4 - 3.

Wim Huijzer was de beste Werkendammer afgelopen weekend in eigen dorpje. 

 

Helaas heeft 1 persoon niet zijn verplichting gedaan bij het schrijven. Stephan Boterbloem zal voor 2 toernooien schorsing ontvangen. Schrijven hoort er eenmaal bij en wij hebben dit meermaals duidelijk vermeld dat er consequenties aan verbonden zijn bij het weigeren van het schrijven. 

 

Volgende toernooi is in Leerdam bij de voetbal en anders de Tour in Lexmond. 

 

Iedereen bedankt voor de komst naar Werkendam en het vertrouwen in Brutus Darts

#TeamBrutus